Historien om Wonderfold ..

 
I 2007 er verdenssuccesen en realitet for Cava Plastics efter at have medvirket i at udvikle og producere baby badekaret Flexi- Bath. Et foldbart babybadekar udført i bæredygtige og rene materialer, som forener lækkert design med, et stort ønske, om foldbar funktionalitet. Det blev starten på historien om Wonderfold hundekurven.
 

Hvorfor WONDERFOLD hundekurven?

Som hundeejere kunne teamet bag succesen med det foldbare badekar, hurtigt komme i tanke om, hvor praktisk det ville være, hvis man kunne tage hundes trygge kurv med på tur. Uden at skulle have en stationcar. Tanken om, hvor let den ville kunne rengøres og hvor blød og fleksibel den var i forhold til andre hundekurve gjorde, at processen fra ide til produkt tog fart.
 
Med Wonderfold kunne vi nu imødekomme 4 væsentlige ønsker for hundeejere:
 
  • Allergi og hygiejne–  Allergi rammer flere og flere. Selvom du vælger en allergivenlig hunderace er renlighed fortsat afgørende for, at minimere de allergifremmende skæl fra huden på dyr. Mange hundekurve kan ikke vaskes uden at miste form og funktion. Det er også ofte tidskrævende at holde kurven ren. Derfor kan der opstå snavs og lugtgener i hjemmet. Især for hvalpeejere og de der opfostrer hvalpe, er det virkelig svært, at holde hvalpenes opholdssted ren. Wonderfold er 100% rengøringsvenlig.
  • Tryghed på rejsen –  Det er velkendt, at hunde kan føle sig utrygge og stressede i uvante rammer. Dog tager vi oftere og oftere hunden med når vi ferierer og er på besøg hos venner og familie. Her er det afgørende for hundens tryghed, at den kan finde ro og slappe af i dens egen hundekurv. Det er dog ikke altid let at tage hundes kurv med på rejsen.Wonderfold er svaret.
  • Komfort og god søvn – Vi ønsker kun det bedste for vores hund.  Det sker, at hundeejere lægger dyner eller lammeskind i hundens kurv, så hunden kan ligge godt.  De fleste hunde får det dog alt for varmt og lægger sig på nærmeste kølende gulv og får dermed afbrudt deres søvn og ofte bruger de ikke deres hundekurv. Wonderfold er temperaturregulerende og hundens ny yndlingsseng.
  • Rene materialer – Det er vigtigt, at sikre sig, at hundens kurv er dokumenteret fri for skadelige stoffer, hvilket desværre ikke altid er tilfældet for en række produkter i kæledyrsindustrien. Hormonforstyrrende stoffer, bl.a Phthalater har dokumenteret skadelig indvirkning på mennesker og dyr. Wonderfold er det rene alternativ.