GALLERI & VIDEO

Galleri for wonderfold hundekurven

Nogle gange er en hundekurv et sted, som hunden bliver bedt om at gå op i. Det er ikke altid et sted, den selv har interesse i at ligge. Forestil dig, hvis hunden selv hoppede op i kurve af egen vilje. Kender du det, når du siger ”op i kurven med dig” til hunden, men at den ikke adlyder? Måske fordi den har et andet foretrukket sted at ligge? Her er en kurv, der holder på din hund – den går ingen steder!

Wonderfold hundekurv er den bedste hundeseng på markedet på samtlige parametre. Vil du give både hund og familie den gave at have din hundekurv med på tur, så er det blot at lade sig inspirere af de mange muligheder, som denne foldbare hundekurv giver.

I dagligdagen er Wonderfold hundekurv enkel at have med at gøre. Den kan let bruges ude og inde uden at volde besvær og ekstra vedligeholdelse. Indendørs sørger vores patenterede Airflow hynde for eksempel for en konstant, behagelig temperatur for hunden året rundt. Skulle hundekurven blive beskidt udendørs, kan selve kurven nemt rengøres, og Airflow hyndens fyld og betræk tåler begge maskinvask.

Den bedste hundeseng – hjemme og med på tur

Vi garanterer fuld tilfredshed eller pengene retur, fordi vi er sikre på, at Wonderfold hundekurven falder i alle hunde og hundeejeres smag.

Hundens vante rammer og rutiner får du nu mulighed for på mest simple vis at tage med, hvis hunden skal med rejse. Vil du have Wonderfold hundekurv med på campingtur eller med båd til søs, er det bare at folde den sammen og komme afsted. Al udstyret kan pakkes i Wonderfold hundetasken, hvormed hunden kan få sit vante hvilested med på tur.

Lige i hælene efter mennesket som hundens bedste ven kommer Wonderfold hundekurv. Er du endnu ikke overbevist om, at Wonderfold hundekurven med garanti også vil være det rigtige valg for dig og din hund, så tag et kig på vores galleri for Wonderfold-serien.