Yderligere information om Wonderfold Airflow hynde

3D Polypropolen
Hyndens fyld består af 3D plastiktråde, som er trykket sammen til et blødt og fleksibelt materiale. Mellem trådende opstår der luftventilering og dette sikrer et åndbart og tempereret underlag. Materialet er meget behageligt at ligge på, da det bløde og fleksible fyld former sig efter hundes krop og vægt og giver hunden maksimal liggekomfort.

Airflow

Fyldet i hynden sikrer, at hunden oplever en konstant temperatur i kurven og at hynden former sig efter hundens vægt og stilling. I modsætning til andre hundekurve, bliver hunden ikke for varm i kurven og den kan få en god uafbrudt søvn, grundet det airflow der opstår i en 3D Polypropolen hynde.

Aftageligt betræk
Det aftagelige og robuste betræk er lavet af nylon og polyester og er vævet så der dannes en robust, blød og smudsafvisende overflade som gør, at smuds og snavs fra gåture nemt kan børstes af med hånden.

Rengøring
Hyndebetrækket kan ved grundig rengøring lynes af og vaskes i vaskemaskine ved 30 grader. Det kan også iblødsættes i varmt vand fra hanen ved en mere skånsom vask.
Også det indvendige fyld kan i blødsættes og/eller vaskes under haveslangen eller i vaskemaskine på koldvask/ 30 grader.

Hynden er således 100% rengøringsvenlig, hvilket er praktisk når hundekurven "flytter" ind i køkkenet, stuen og soveværelset. 

Høj hygiejne er især vigtigt for allergikere og her er den hygiejniske og antibakterielle hynde ideel.  

UV-bestandigt
Betrækket på hynden tåler sollys og bevarer farven i selv den skarpeste sollyspåvirkning.
 

Design
Hynden er designet i Støvring ved Aalborg- Dk for Coocoo Design.  
 

Vidste du, at hyndens fyld er det samme fyld, som man anvender i flysæder og til specielle hospitalsmadrasser for at sikre, at passagerer og langtidsindlagte patienter kan sidde/ligge på underlaget i længere tid ad gangen uden at opleve ubehag?

 For hunden betyder det, at den kan opholde sig længe i kurven og falde i dyb og lang søvn uden at få det for varmt. Nogle hunde får det ofte for varmt når de ligger på dyner eller lammeskind eller i hundekurve uden ventilation.